ทำไมฉันถึงจะต้องลิสต์บริการของฉัน

มีเหตุผลดีๆมากมายที่ควรจะทำให้ธุรกิจของคุณอยู่บนรายการในเว็บไซต์ Helpdee.com และนี้เป็นเพียงเหตุผลสองสามข้อเท่านั้น

คุณสามารถที่จะสร้างหน้าออนไลน์ของคุณภายในไม่กี่นาที

เมื่อผู้คนค้นหาบริการผ่านทางออนไลน์ในพื้นที่ของคุณ ถ้าคุณต้องการที่จะปรากฏบนนั้น จำเป็นจะต้องสร้าง profile ธุรกิจของคุณบน Helpdee.com ผู้คนจะสามารถเห็นข้อมูล ช่องทางการติดต่อ แฟ้มสะสมผลการและการเชื่อมต่อที่จะไปยังเว็บไซต์ของคุณ เช่นหน้าใน facebook และอื่นๆ แค่เพียงพริบตาเดียวลูกค้าก็จะทราบว่าคุณคือใครและทำอะไร

 

ผู้คนจะเชื่อถือคุณมากขึ้น

ลูกค้าก่อนหน้านี้ของคุณจะสามารถโพสต์ข้อติชมเกี่ยวกับบริการของคุณและแบ่งปันให้กับเพื่อนของเขาดังนั้นจะมีผู้คนมากขึ้นที่เชื่อถือในบริการของคุณ

เมื่อผู้คนได้ทำการค้นหาผ่านช่องทางออนไลน์จะมีชื่อของคุณปรากฏขึ้น

เมื่อคุณได้อยู่ในรายการและเริ่มได้รับการแนะนำหรือข้อติชมจากลูกค้า เราจะทำให้ธุรกิจของคุณอยู่ในรูปแบบบทความที่จะแสดงให้เห็นผลงานของคุณ ที่ปรากฏอยู่ใน blog ของเรา เช่นเดียวกับ Facebook  หรือ Twitter

google

ฉันสามารถที่จะได้รับการแนะนำให้กับลูกค้าใหม่ๆ

เรามีคำร้องจากลูกค้าทุกๆวัน เราจะทำให้การตอบกลับคำร้องเหล่านี้ เป็นเรื่องง่ายๆ แนะนำตัวคุณให้กับลูกค้าและรายละเอียดงานของคุณเพื่อที่จะได้รับงาน

 

 

 

Why should I list my service?

There are lots of good reasons to list your business on Helpdee.com. Here are a just a few:

 

You can create your online page in just a few minutes

When people search for your area of service online, you want to be the one that appears. By creating a business profile on Helpdee.com, people will be able to see your contact information, portfolio, and links to your website, Facebook page and more. At one glance, customers will know who you are and what you do.

create

 

People will trust you more

Your previous customers can post a review about your services and share it with their friends, so that more people become confident in what you can do.

review

Your name will appear when people search online

When you are listed and have started getting recommendations / reviews from customers, we will also feature your business in regular articles that showcase your work. These appear in our blog, as well as on Facebook.

google

You can get introduced to new customers

We get lots of customer requests every day. We make it easy for you to respond to these requests, introduce yourself to the customer, and send them your quote for the job.

request

List your business for free

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk